Sucursala BCR din Romana, Bucuresti

postat de zuza 15 09 2006

azi am inebunit de draci a doua zi la rand. trebuia sa-mi platesc 2 note de telefon iar de sucursala bcr romana stiam ca are ora de inchidere pe la 7-8 seara. deci m-am dus acolo.

ieri am ajuns la 7 fara 5-6 minute, recunosc ca eram cam la limita, dar ma rog, sperantele mele erau mari ca voi reusi sa platesc (am mai platit asa in alte locuri, chiar si la bcr). well, nici vorba, era inchis. mi-am facut mea culpa si am plecat, sperand ca azi o sa ajung la timp.

azi.. azi am ajuns la 6.30 – 7 fara 20.. eram sigura ca reusesc sa platesc, dar surprise! ajung in fata si desteptul ala de bodyguard ma ia la rost ca ce intru asa ca e inchis. plina de spume intreb: “dar mi se pare mie sau pe usa scrie ca programul de luni-vineri e pana la 19?” la care el raspunde “si ce?”, la care eu ma enervez si mai rau si ii zic “dar vad ca e un obicei asta, cum e posibil, si ieri ati inchis mai devreme!!”, la care el “e vineri domnisoara!”.. fuckers!
zau ca imi venea sa il chem pe seful de sucursala sa ma zburlesc la el. dar m-am carat. o proasta si eu..


Actions

Informations

3 responses to “Sucursala BCR din Romana, Bucuresti”

4 10 2006
Hammer (23:00:52) :

ma simt obligat sa fac niste recitifcari..una la mana nu e de vina directorul sucursalei ci persoana care facea paza ca a inchis mai devreme..nu directorul da ordine sa inchida banca devreme datorita faptului ca el e constient de problema timpului de lucru mai ales pe latura citez: “cu cat tii deschis mai mult si tranzactionezi cu atat profiturile sunt mai substantiale”.De curand s-a introdus ideea cu pauza de masa a angajatilor bancii.Intr-un fel cei care sunt in bransa sunt de acord dar clientii nu sunt multumiti de nici un fel si recunosc ca si eu sunt in postura asta deoarece ei sunt platiti de catre noi clienti si ca atare ar trebui sa tina deschis si la 3 noaptea adica sa faca ture.Bun deci ca sa concluzionam mare parte din vina apartine pazei civile care fac ce vor si cum ii taie capul si un mic procent apartine personalului bancii care preseaza paza civila sa inchida mai devreme pt ca la ora x sa nu mai fie picior de client in banca

4 10 2006
zuza (23:19:58) :

iarta-ma ca intreb, dar agentii aia de cine sunt angajati? cine ii plateste? cine le zice ce trebuie sa faca?
nu am nici o problema sa se inchida banca la 4, la 5, i don’t care, dar sa respecte programul! daca in program scrie 7, 7 sa fie, si daca nu, nu! si consider vinovata persoana care este responsabila sa-i spuna respectivului agent de paza cand inchide usile si cand nu..

14 07 2007
Gabbiano (22:43:36) :

culmea nesimtirii la astia de la bcr. astazi in galati un atm din centrul orasului (aflat de altfel chiar in incinta sediului bcr) a blocat 3 carduri fara a afisa nimic. incercand sa sunam la numerele afisate am vazut cu stupoare ca nu exista tel verde.practic am consumat o cartela romtelecom de 100000 ascultand robotul de la bcr. special am telefonat cu cartela romtelecom urmare a publicitatii romtelecom ca apelurile in retea seara si in weekend sunt gratis.gratis au fost:)))).adica tre sa cheltui telefonul ca sa-i anunti ca au probleme.super tare. nu credeti?si faptul ca am ramas intr-un oras strain fara bani si fara card? oare cine plateste?astazi in galati nu era nimeni capabil sa ne returneze cardurile. dar de la o defectiune tehnica pana faptul ca bcr-ul nu are un tel verde este distanta mare.dracu sa-si mai tina banii la bcr ca eu….cea mai pacalita banca din romania