Firma de constructii Amanco

postat de fraier 3 10 2006

Datele problemei: aveam o camera si vroiam sa o extind pe balcon, si sa inchid balconul cu termopan.

Solutie: Am apelat la firma Amanco. Aici am gresit.

In primul rand, constructia a durat de 2 ori mai mult decat au zis initial. Partial pentru ca baietii aveau si alta lucrare, probabil mai importanta decat un biet client persoana fizica. Partial pentru ca au facut un intreg perete din ciment (a carui uscare a durat, evident, vreo 2 saptamani, timp in care nu s-a mai lucrat). Partial pentru ca unul din baietii care lucrau a fost luat la armata. Partial pentru ca altul din baietii care lucrau a fost arestat, deoarece conducea fara permis. Mi-a parut rau, baietii erau simpatici: au descoperit ca am casetofon la instalatia audio si bagau zilnic niste casete de te ungea pe suflet…
Trecand peste intarzierea cu care s-a executat lucrarea, mi-au montat un glaf (asta e un fel de balustrada) de interior in exterior. Mai exact, dupa vreun an era tot valurit, rupt si scorojit. Si nu se poate inlocui. Oricum, daca se putea, ar fi trebuit sa il scot mai devreme (la vreo doua luni dupa terminarea lucrarii), ca sa pot sa pun la loc izolatia termica dintre peretii de rigips, fiindca izolatia veche a decis sa alunece, dintre pereti, direct in curtea interioara.

Despre partea electrica – jos palaria! Au pus si luminile si prizele pe acelasi circuit (desi initial aveam sigurante separate, dar or fi hotarat ca sunt prea multe). Mi-au instalat, bonus, un panou de sigurante modern, cu “mecanism clic-clac” :P, dar au uitat sa mentioneze ca pentru asta au taiat sigiliul de la Electrica, motiv pentru care ulterior era sa fiu dat in judecata. Bine ca au lucrat temeinic macar – acum, la vreo 4 ani, luminile nu mai functioneaza.

Ce-i drept, baietii se pricep la instalatii. In iarna de dupa renovare, datorita caloriferului bine dimensionat pe care mi l-au montat, am avut 11 grade (celsius) in camera, zi de zi. Si nu curgea apa decat dintr-o singura imbinare a tevilor – o reala performanta.


Actions

Informations

3 responses to “Firma de constructii Amanco”

3 10 2006
zuza (12:09:44) :

=))))) suna foarte funny, dar cred ca nu a fost deloc.

am avut si eu niste experiente foarte nefericite cu muncitori, din pacate nu prea am cum de cine sa scriu pentru ca firma la care lucrau ii rula atat de rapid incat habar n-am cum ii cheama ;))

6 10 2006
skandalouz (16:21:04) :

mie tocmai mi se construieste balconul…sa vedem ce-o sa patesc 😀 Sper totul sa fie ok…

15 10 2006
Vasile (01:15:22) :

ooopsss..naspa moment 🙁

Probabil au facut-o intentionat 😉