Pelicanul GSM service de rahat

postat de jaja 3 09 2007

Intr-o duminica, telefonul meu – sony ericsson k750 – are un accident nefericit terminat cu o meritata odihna in farfuria cu ciorba. Luni, telefonul este dus la service la Pelicanul GSM deoarece nu se mai incarca bateria desi telefonul arata ca incarca si soneria suna dubios. De acolo, dupa mistourile de rigoare suportate din partea personalului referitor la accidentul telefonului, primim asigurarea ca telefonul va fi gata pe seara. Asa ca seara ma prezint nerabdator sa-mi iau telefonul inapoi. Persoana care la primit ma informeaza ca telefonul a fost curatat, mufa de alimentare a fost curatata si ea (nu pricep ce treaba a avut cu mufa respectiva din moment ce telefonul zicea ca incarca) dar nu este gata deoarece nu are microfon pt modelul respectiv. Stupoare deoarece vorbisem fara nici o problema la telefon pana sa-l bag in service. dependent de telefon, inghit in sec si smulg o promisiune de la individ ca a doua zi, marti va fi gata. marti seara ma prezint la service ca un baiat ascultator cu banii pregatiti sa-mi recuperez telefonul. iar stupoare. individul respectiv nu era iar ceilalti habar n-aveau de existenta telefonului meu. tot ce scot de la ei este o recomandare sa vin ziua urmatoare, miercuri, pana in 17:30. zis si facut, miercuri la ora 17 ma prezint sa-mi iau telefonul. ce credeti? stupoare din nou. amicul iar ma ia la vrajit ca nu a primit microfon si sa-i las numarul de telefon ca ma suna el ziua urmatoare. ii las numarul de telefon si plec. joi cine credeti ca ma suna? oricine altcineva dar nu el. asa ca vineri ma prezint cu o falca in cer si una in pamant sa-mi iau telefonul indiferent de stare. n-a fost nevoie sa scot un cuvant, s-a prezentat singur cu telefonul, normal ca fara microfon. prima reactie care am avut-o cand am vazut telefonul a fost sa-l sparg in capul individului. ecranul cu o ditamai zgarietura, tastatura fixata prost adica apasam pe o tasta de intra toata tastatura in telefon si soclul sim-ului de parca o saptamana a ros un caine la el. am plecat de acolo fiert de draci si pe drum sa mai constat ca si capacul camerei foto nu a fost pus cum trebuie de nu mai pot sa fac o poza deoarece telefonul nu mai stie cand e deschis capacul.

in incheiere, sper sa vada cineva de la pelicanul gsm acest post si sa ma contacteze pentru o rezolvare amiabila a problemei


Actions

Informations

2 responses to “Pelicanul GSM service de rahat”

25 02 2008
dragos tanase (17:55:45) :

si la berceni suns in big puteai pati la fel.ba mai schimba si bateria.

22 12 2012
Ionela (00:42:02) :

Buna. Am dus si eu un htc one x la acest service de incompetenti. Aveam ecranul spart si am facut comanda de unul nou. Mi s-a spus ca a doua zi vine ecranul si intr-o ora va fi montat. Bineinteles ca nu a fost asa. Nu m-a sunat nimeni. Am sunat eu pe seara si mi-a spus ca adoua zi va veni. Am lasat-o asa. A doua zi, merg la “service”. Am lasat telefonul la ora 16, am venit la ora 17, asa cum mi s-a spus, la care surpriza.. telefonul nu este gata. Am asteptat pana la ora 18,30 la care a venit tipul cu telefonul. Fericit ca e gata, plec acasa. Dar acasa,stupoare. Ecranul telefonului meu mai avea putin si cadea. In plus era faramat pe margini. Pt ca taranii nu au habar cum se scoate un ecran la un telefon. M-am intors la ei cu scandal la care taranul imi spune ca asa trebuie sa fie . Ce , vreau sa fie ca in fabrica? I-am mai dat o sansa si am sperat ca totusi o sa termine ce a inceput. Am astepta inca 2 ore !!! Dupa care mi l-a adus la fel. M-a scos din sarite la care i-am cerut banii inapoi si am plecat acasa. Am uitat sa specific . Am platit 500 de lei sa imi faca telefonul praf. Mi-am recuperat banii dar telefonul mi l-au facut praf. In incheiere le dau un sfat celor de la asa zisul service. Fratilor apucativa de agricultura pt ca sunteti praf. Si acolo sa fiti slugi pt ca agricultorii sunt oameni priceputi nu inculti ca voi.