Astral/UPC strikes back

postat de irn 11 10 2007

Ca sa lamurim ceva de la bun inceput: Nu sunt oaie, nu fac turma. Nu datorez nimic nici unei firme cu care am contract pentru un serviciu sau altul, cu exceptia facturilor pe care le onorez si in schimbul carora astept sa mi se furnizeze ceea ce mi se datoreaza in schimbul acestor facturi. Ecuatia e simpla, de 1:1. Do ut des, basically. Daca ma calci pe coada, te parasc la doamna invatatoare, sau, ma rog, la echivalentul comercial. Supervisor, director, protectia consumatorului, NASA, you name it si te asigur ca rezolv cumva problema.

Acestea fiind zise, revin la episodul Astral de ieri. Nu stiu care sunteti la curent cu oferta trambitata de companie cu privire la trecerea la televiziunea digitala. In fine, noi eram. Si cum nu aveam decat pachetul minim de cablu…


Actions

Informations

One response to “Astral/UPC strikes back”

23 05 2008
irn (13:40:34) :

Concluzie post-factum, dupa cateva (prea multe) luni de servicii extrem de slabe “furnizate” de UPC, asistenta deficitara (a se citi “lipsa” – atunci cand de fiecare data cand bate vantul mai tare emisia se opreste, iar zile in sir nu vine nimeni sa repare, in schimb abonamentul merge inainte, “deficitar” este the understatement of the year). Consumatoarea in cauza = eu a hotarat sa-si asume prostia de a plati o caruta de bani/luna pe pachetul digital si o alta, la fel de plina, pentru internet, s-a dus la biroul Victoriei si a incheiat toate socotelile cu firma. Mai bine deloc pe gratis in loc de deloc pe bani. Sa le stea in gat.