F.A.Q.

1. Ce este păzea.ro?

Un site pe care poţi să împărtăşeşti altora experienţele neplăcute pe care le-ai avut. Şi un site pe care poţi să te informezi, ca să nu o păţeşti şi tu.

2. Cum pot să citesc ce s-a postat?

Posturile sunt accesibile oricui, trebuie doar să intri pe www.pazea.ro şi e totul acolo.

3. Cum pot să postez ceva nou?

Nimic mai simplu. Răspunsul pe scurt: te înregistrezi şi postezi. Pe lung: vezi aici.

4. Postul / comentariul meu nu apare, deşi am urmat toţi paşii necesari!

Unele posturi / comentarii trebuie să fie aprobate de un moderator înainte să apară pe site. Dar nu intra în panică 🙂 Moderatorii noştri sunt mereu atenţi, iar postul / comentariul tău o să apară în maxim câteva ore.

5. Postul meu nu se încadrează în niciuna din categoriile existente. 🙁

Lasă un comentariu aici mai jos şi se rezolvă.

6. Reprezint firma X SRL şi nu sunt de acord cu ce scrie păzea.ro despre mine.Mai întâi, păzea.ro nu scrie nimic; părerile aparţin strict userilor care şi le-au exprimat. Mai multe detalii în regulament şi în disclaimer.

Apoi, pentru cei care doresc, păzea.ro oferă posibilitatea de a publica un drept la replică, într-o secţiune dedicată. Trimiteţi prin e-mail la adresa adresa declaraţia pe care doriţi să o publicaţi.

7. Am o întrebare, dar nu e printre întrebările din pagina asta.

Lasă un comentariu mai jos cu întrebarea ta, şi (dacă merită) o să îi găseşti curând şi răspunsul aici.

8. De cine ţineţi? Cine vă plăteşte? Cu cât?

De nimeni. Nimeni. Cu nimic. 🙂

3 responses to “F.A.Q.”

28 10 2006
K (21:57:38) :

Superb.. respect foarte mult pentru ceea ce aveti aici pe site si mai ales pentru idee.
Intr-adevar trebuie sa isi spuna si romanul parerea lui despre Romania, dar mai important de atat, sa isi spuna parerea un roman care simte nevoia de servicii oferite pe masura costului. Mai ales ca amabilitatea romanului tinde catre un infinit negativ, si ca fara o “sacosica” sau o mica atentie, majoritatea nu prea te baga in seama, fiind un nimic pe langa ce functie importanta au ei.
Mult noroc in continuare si pe viitor la cat mai putine pieze rele.. : )

14 12 2006
marius grigore (01:14:14) :

Salut,

Initial cind cumparasem cuteaztorii.ro (acum scularea.com), ma gindeam sa fac din el o pagina cu locurile de unde am luat tzeapa. M-am bucurat tare mult cind un amic mi-a dat linkul vostru. Vad ca siteul a aparut de ceva vreme, dar nu inteleg de ce sint asa de putine posturi. Eu, cel putin, stiu ca fiecare om are ceva de spus. Well, ce se intimpla ? De ce nu prea se baga lumea sa comenteze ?

14 02 2007
client_nemultumit (16:47:35) :

Am incercat sa imi fac un cont cu user-ul client_nemultumit si de vreo 15 minute tot astept sa-mi vina emailul cu parola. Mi-am testat si emailul, sa nu fie cumva de la mine.
Mai sunt sanse sa vina?

Leave a comment

You must be logged in to post a comment