Reguli de utilizare

1. păzea.ro nu încurajează răzbunările, dezinformările şi lipsa de sinceritate. Posturile care se descoperă că au fost făcute cu rea-credinţă vor fi şterse fără avertisment, iar utilizatorilor care le-au scris li se va suspenda accesul pe timp nedefinit.

2. Acelaşi tratament ca mai sus va fi aplicat şi utilizatorilor care lansează atacuri personale, folosesc un limbaj neadecvat, şi/sau jignesc alţi utilizatori.

3. Posturile noi trebuie încadrate într-o categorie adecvată; dacă nu există o categorie potrivită, poţi lăsa un comentariu aici şi se rezolvă.

4. Comentariile folosesc strict la comentarea postului căruia i se ataşează; ca să descrii un caz diferit, foloseşte un post nou.

5. Adresele de e-mail posteaza şi replica se folosesc strict în scopul pentru care au fost create: pentru postarea prin e-mail şi pentru dreptul la replică, respectiv.

6. Foloseşte cu încredere titlul când postezi. Un titlu gen “Matelotul” e mai sugestiv decât, de exemplu, “Mâncare“. 🙂 Iar “Restaurantul Matelotul din Turtucaia” e chiar mai sugestiv.